Meld je aan voor The KidsRights Changemakers Movement!


Wil jij opkomen voor de rechten van kinderen over de hele wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! De KidsRights Changemakers Movement is op zoek naar alle kinderen en jongeren die de wereld willen verbeteren voor kinderen. Waar ook ter wereld! Meedoen is makkelijk. Iedereen kan namelijk een changemaker zijn!

  • Stap 1: Sluit je aan bij de Changemakers Movement door het formulier rechts in te vullen: dé beweging van jonge changemakers wereldwijd die hier met elkaar in gesprek gaan.
  • Stap 2: Als je lid bent van onze Movement, kun je ook  een eigen project aanmelden voor het Changemakers Programma. Een project is een eigen actie waarin je een situatie of probleem onder de aandacht brengt of gaat oplossen. Wij helpen je dan bij het maken en uitvoeren van jouw plan door middel van feedback, tips & tricks en wereldwijde aandacht op het platform.

Dus: heb lef en kom in actie! Maak nu een account aan voor de Changemakers Movement!

Door een account aan te maken ben je officieel onderdeel van onze wereldwijde Changemakers Movement en laat je zien wat de kracht van kinderen is. Meedoen kost niets en verplicht je tot niets, maar geeft je wel de mogelijkheid om mee te praten op ons forum, je in te schrijven voor onze (online) evenementen en jouw ideeën met ons te delen. We sturen je maximaal 2 keer per maand een e-mail om je op te hoogte te houden van de activiteiten van onze changemakers.


Heb je nog vragen? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen